Skip to main content

Prošla je godina od otvorenja obnovljene Palače šećera. Podsjetimo se, Palača je otvorila vrata 13. studenog 2020. godine, a Muzej grada nudi tim povodom nekoliko programa i pogodnosti za posjetitelje.

U razdoblju od 9. do 12. studenog organiziraju se besplatna stručna vođenja stalnim postavom i izložbom „Nepoznati Klimt“, svaki dan u 17 sati. Zainteresirani se trebaju prethodno prijaviti za jedan od termina. Prijave se primaju na tel. 051 351 092 i to od ponedjeljka, 8. studenog, svaki dan od 12 do 15 sati. U obilazak postava kreće se nakon plaćanja ulaznice.

Posjetitelji imaju u istom razdoblju priliku iskoristiti još jednu pogodnost, kupiti muzejska izdanja po cijeni 30 posto nižoj od redovne.

Muzej nije zaboravio ni najmlađe posjetitelje, kojima je namijenio dvije besplatne edukativno-kreativne radionice u Palači. Riječ je o radionicama izrade malih šećernih glava kakve su se proizvodile u riječkoj Rafineriji šećera. U sklopu radionica organizira se interaktivno vodstvo muzejskim stalnim postavom. Radionice se održavaju u utorak, 9. studenog, u 17 sati i u četvrtak, 11. studenog, također u 17 sati. Namijenjene su djeci u dobi od 6 do 10 godina i traju 60 minuta. Broj polaznika je ograničen, pa se valja obvezno prijaviti na https://forms.office.com/r/LEQEwW3fRA.

Pretplatite se na newsletter i budite u toku s događajima u Muzeju grada Rijeke!

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Skip to content