Skip to main content

Nakon tjedna otvorenja Palače šećera, tijekom kojeg je atraktivan stalni postav Muzeja grada u Krešimirovoj 28 obišlo 2.350 posjetitelja, od utorka, 24. studenog, Palača će za posjete biti otvorena u redovnom radnom vremenu Muzeja na toj lokaciji – od utorka do nedjelje, od 11 do 19 sati. Ponedjeljkom i blagdanom Muzej je zatvoren.
Pojedinačne ulaznice za posjet Palači šećera mogu se kupiti po cijeni od 40 kn na ulazu u Palaču. Za grupne posjete (10 osoba i više) pojedinačna cijena je 30 kuna. Cijena za učenike, studente i umirovljenike je 20 kuna. Djeca do sedam godina i članovi strukovnih organizacija ICOM i HMD u Palaču mogu ući besplatno, uz predočenje članske iskaznice. Stručna vodstva postavom organiziraju se uz prethodnu najavu.
Zbog poštovanja epidemioloških mjera, broj osoba koje mogu istovremeno boraviti u prostoru Palače je ograničen. Stoga će posjetitelji na ulazu dobiti informaciju je li kapacitet prostora u trenutku njihova dolaska popunjen. Ako jest, na ulazak u Palaču čeka se do izlaska potrebnog broja posjetitelja kako bi novi mogli ući.
Muzej grada Rijeke zahvaljuje se svim posjetiteljima unaprijed na razumijevanju i poštovanju epidemioloških mjera tijekom boravka u Palači.

Close Menu

Radno vrijeme:

MUZEJ GRADA RIJEKE
Trg Riccarda Zanelle 1/1
Otvoreno: utorak – petak, od 10 do 13 sati i od 16 do 20 sati; subotom od 10 do 14 sati
Za poslovne suradnike: ponedjeljak – petak, od 8 do 16 sati                                                         Nedjeljom, ponedjeljkom i blagdanom zatvoreno

Palača šećera – stalni postav
Krešimirova 28
Otvoreno: utorak – nedjelja, od 11 do 20 sati
Ponedjeljkom i blagdanom zatvoreno

„Riječki torpedo – prvi na svijetu“
Žabica 4, željezničko skladište
Otvoreno: utorak – nedjelja, od 14 do 20 sati, također uz najavu na tel: 051/351-092 ili mob: 091/502-1231.

© MUZEJ GRADA RIJEKE 2019

Skip to content