Skip to main content

Atraktivnost povijesnog zdanja i u njoj izloženog stalnog postava privukli su u Palaču šećera velik broj posjetitelja. Sve usprkos ograničenjima što ih je donijela virusna epidemija i ne baš poticajno zimsko vrijeme. Od 14. studenoga prošle godine, kada je Palača otvorena za javne posjete, do 28. veljače ove godine, u Palaču je ušlo pet tisuća posjetitelja. Riječ je o posjetiteljima s ulaznicama, i to svih kategorija – od  onih sa standardnom cijenom ulaznice, preko posjetitelja koji su se odlučili za grupni obilazak, posjetitelja koji su ušli zahvaljujući ulaznicama s popustom (učenici, umirovljenici itd.), do onih s besplatnim ulaznicama.

Uzmu li se u obzir također posjetitelji Palače šećera dan uoči otvorenja za javnost, također oni koji su u Palaču ušli zbog raznih vrsta snimanja (glazbenih spotova, foto sessiona), oni koji su došli sudjelovati u predstavljanju filmova, knjiga i sličnih kulturnih događaja koje je Palača ugostila, ukupan broj posjetitelja je i veći.

Close Menu

Radno vrijeme:

MUZEJ GRADA RIJEKE
Trg Riccarda Zanelle 1/1
Otvoreno: utorak – petak, od 10 do 13 sati i od 16 do 20 sati; subotom od 10 do 14 sati
Za poslovne suradnike: ponedjeljak – petak, od 8 do 16 sati                                                         Nedjeljom, ponedjeljkom i blagdanom zatvoreno

Palača šećera – stalni postav
Krešimirova 28
Otvoreno: utorak – nedjelja, od 11 do 20 sati
Ponedjeljkom i blagdanom zatvoreno

„Riječki torpedo – prvi na svijetu“
Žabica 4, željezničko skladište
Otvoreno: utorak – nedjelja, od 14 do 20 sati, također uz najavu na tel: 051/351-092 ili mob: 091/502-1231.

© MUZEJ GRADA RIJEKE 2019

Skip to content