Skip to main content

Hrvatsko muzejsko društvo organizira i ove godine tzv. edukativnu muzejsku akciju. Riječ je o sada već 27. akciji, koja se priprema pod kapom Sekcije za muzejsku pedagogiju. Ovogodišnja tema je – ples. Tim povodom se u Plalači šećera organizira trodnevni ciklus plesnih radionica.

U četvrtak, 26. svibnja, u 17 sati, organizira se plesna radionica za djecu od 7 do 10 godina. Plesni sat obuhvaća uvodno zagrijavanje, savladavanje vježbi i zadataka, učenje plesnih koraka i koreografije. Sat će završiti kratkim istezanjem i zajedničkom fotografijom svih polaznika i trenerica. Sat obuhvaća urbane plesne stilove (hip hop) i jazz tehniku, a prilagođen je za početnu i srednju razinu znanja. Radionicu vodi Dance Studio Trinity & co. Cijena je 20 kuna. Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju putem online obrasca: https://forms.office.com/r/yTfg0uDJh5.

U petak, 27. svibnja, u 11 sati, organizira se plesnjak i druženje za sudionike treće dobi. Plesni sat započinje zagrijavanjem i vježbama mobilnosti prilagođenima dobi polaznika. Koreografija se sastoji od jednostavnog dvokoraka, okreta i sličnih elemenata koje se prilagođavaju tempu i mogućnostima polaznika. Radionicu vodi Dance Studio Trinity & co. Cijena je 10 kuna. Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju na telefon 351-092, od 9 do 14 sati.

U petak, 27. svibnja, u 17 sati, organizira se Heels Class – sat plesa u štiklama. Nakon uvodnog kratkog zagrijavanja kreće se učenjem plesne koreografije. Ona je cijelosti prilagođena početnicima, stoga sat nije za napredniju razinu plesača. Radionicu vodi Dance Studio Trinity&co. Cijena je 20 kuna, a broj sudionika je ograničen. Prijave se primaju putem online obrasca: https://forms.office.com/r/ZXJLKtF6bP.

Pretplatite se na newsletter i budite u toku s događajima u Muzeju grada Rijeke!

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Muzej Grada Rijeke·

Skip to content